DVD
Anglais

De boss baby : familiezaken

Tom McGrath (directeur), Marla Frazee (antécédent bibliographique), Alec Baldwin (acteur)
Baby Tina is ook een Boss Baby. Ze zorgt dat haar vader Tim en oom Ted weer kinderen worden. Samen moeten ze de slechte plannen van het schoolhoofd verhinderen. Vanaf ca. 6 jaar.
Titre
De boss baby : familiezaken
Directeur
Tom McGrath 1964-
Antécédent bibliographique
Marla Frazee
Acteur
Alec Baldwin  (stem) James Marsden  (stem)
Compositeur
Hans Zimmer 1957-
Titre uniforme
The boss baby: family business
Langue
Anglais
Titre parallèle
Baby boss 2
Éditeur
Dreamworks, © 2021
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2021
Durée
102 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Nederlands, Vlaams, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden Bevat ook de mini-film Prinses Templeton : een verhaal met een staartje
EAN
5053083228187

Commentaires

Het vervolg op de animatiefilm ‘Boss baby’* (2017) is opnieuw geregisseerd door Tom McGrath. De 7-jarige Tim en zijn babybroertje Ted die in het geheim een zakenman is, zijn inmiddels volwassen. Ted is directeur van een groot bedrijf, Tim is huisman en heeft een 7-jarige dochter, de zeer slimme Tabitha en een babydochter, Tina. Dan blijkt dat Tina ook een Boss Baby is. Via een drankje verandert ze Tim en Ted weer in kinderen en geeft hen de opdracht te infiltreren in de school van Tabitha. Haar schoolhoofd heeft namelijk het plan alle ouders door middel van een telefoonapp in willoze zombies te veranderen. Noodgedwongen gaan Tim en Ted samenwerken, terwijl Tim intussen de band met zijn dochter probeert te verbeteren. De stem van baby Ted is weer ingesproken door Alec Baldwin of door Guido Weijers. De recensenten geven 3 sterren. Maricke Nieuwdorp (Algemeen Dagblad 23-7-’21): ‘(…) Met haar stembuigingen van elastiek is Amy Sedaris als baby Tina de grote ster in dit vervolg op The Boss …Lire la suite

À propos de Tom McGrath

CC BY-SA 4.0 - Image by Boungawa

Thomas « Tom » McGrath est un animateur, doubleur et réalisateur américain né le 7 août 1964 à Lynnwood, dans l'État de Washington. Il est principalement connu pour avoir réalisé avec Eric Darnell le film d'animation sorti en 2005, Madagascar, ainsi que ses suites. Il a aussi prêté sa voix à d'autres films de DreamWorks comme Souris City en 2006 et Shrek le troisième en 2007.

Biographie

Filmographie

Réalisateur

  • 1995 : Ren et Stimpy (2 épisodes)
  • 1996 : Kablam! (1 épisode)
  • 2005 : Madagascar
  • 2008 : Madagascar 2
  • 2010 : Megamind
  • 2012 : Madagascar 3
  • 2017 : Baby Boss (The Boss…En lire plus sur Wikipedia