Livre
Néerlandais
Tijdens zijn schooltijd is Paul door zijn oudere vriend Daniël in het criminele circuit geraakt. Wanneer een kleine diefstal uit de hand loopt, moet hij getuigen tegen zijn vriend om een gevangenisstraf te voorkomen. Louisa probeert de duistere geheimen die ze met zich meedraagt al jaren te ontvluchten. Ze brengt haar dagen door met het renoveren van het park rondom een oud landhuis dat op instort
Titre
De verdorde roos
Auteur
Erin Kelly
Traducteur
Sandra Van de Ven
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The sick rose
Édition
1
Éditeur
Baarn: Anthos, 2012
349 p.
ISBN
9789041419651 (paperback)

Commentaires

Paul is door zijn beschermer op school het pad van de misdaad opgestuurd. Nu zit deze Daniël vast en wacht op zijn proces wegens moord. Paul is medeplichtig, maar zit in een getuigenbeschermingsprogramma in ruil voor zijn getuigenis. Hij is naar Warwickshire gestuurd om te werken aan de restauratie van een historische tuin. Hier ontmoet hij Louisa, een stuk ouder dan hij, die zich hier heeft verstopt om haar verleden te vergeten. Ze is ervan overtuigd dat ze schuldig is aan de dood van haar vriend, maar weet niet dat hij nog leeft. Paul en Louisa krijgen een relatie en alles lijkt er zonnig uit te zien. De auteur schrijft na 'De gifboom'* weer een prachtige psychologische thriller die het niet zozeer van de handeling moet hebben maar meer van de interactie tussen personen. Ze laat zien hoe de hoofdpersonen nooit loskomen van hun verleden omdat de trauma’s te ingrijpend zijn. Tegelijkertijd stopt ze zoveel spanning in haar verhaal dat de lezer zich geen moment verveelt, ook al omdat ve…Lire la suite

À propos de Erin Kelly

CC BY - Image by Katherine Brooks

Erin Rose Kelly, née le 21 août 1981 à San Diego en Californie, est une actrice américaine.

Biographie

Filmographie

  • 2004 : Finding Kate : Kate
  • 2006 : Loving Annabelle : Annabelle
  • 2006-2007 : Makaha Surf : Erin
  • 2008 : Process
  • 2009 : Waking Madison : Grace
  • 2010 : Sleepy Joe : Jen
  • 2010 : Abnormal Abduction : Carol
  • 2013 : Girltrash: All Night Long : Candace

Liens externes

  • Site officiel
  • (en) Erin Kelly sur l’Internet Movie Database