Get started right away

Jeugdboekenmaand

Jeugdboekenmaand 2021 van 1 maart tot 31 maart.

Help jij mee onze bib te versieren? Meer info via link hieronder. 

jbm2021
Jeugdboekenmaand info

Boekenverkoop in de bib

Boekenverkoop in de bib van 1 maart t.e.m. 31 augustus 2021.

Tijd om je boeken- of muziekkast aan te vullen!  Ben je nog op zoek naar een leuke roman of een kookboek om je kookkunsten bij te schaven? Of wil je als muziekliefhebber nog enkele  cd's aan je collectie toevoegen?

Dan ben je bij de bibliotheek aan het juiste adres! Kom vanaf 1 maart tijdens de openingsuren van de bib zeker eens snuisteren in een rijk aanbod van boeken, cd’s, dvd’s, strips en tijdschriften. De verkoop gaat door in de bibliotheek en het aanbod wordt tot eind augustus constant aangevuld. Kom dus regelmatig eens langs om nieuwe dingen te ontdekken.

Deze afgevoerde, maar nog mooie en kwalitatieve, materialen worden aan democratische prijzen verkocht: boeken, cd’s en dvd’s vanaf 1 euro en tijdschriften en strips aan 0,50 euro. Daarbovenop steun je het goede doel want de opbrengst gaat naar Kom op tegen Kanker.

boekenverkoop

Webinars Luisterpuntbibliotheek

In november organiseerde Luisterpuntbibliotheek samen met 'Ik haat lezen' twee webinars over Daisy-luisterboeken (met focus op de Anderslezen-app) en ADIBoeken (digitale versies van de schoolboeken) voor kinderen en jongeren met dyslexie: een voor (zorg)leerkrachten en logopedisten, en een voor ouders. Je kan deze bekijken via de link onderaan dit bericht.

stream luisterboek
Webinars Luisterpuntbibliotheek

De luisteroortjes gaan tijdelijk niet door.

We houden jullie verder op de hoogte wanneer we terug van start zouden gaan.

luisteroortjes

Latest acquisitions