Boek
Nederlands

Echt eten : maak jezelf sterker, gezonder en gelukkiger

Pascale Naessens (auteur)
+1
Echt eten : maak jezelf sterker, gezonder en gelukkiger
×
Echt eten : maak jezelf sterker, gezonder en gelukkiger Echt eten : maak jezelf sterker, gezonder en gelukkiger

Echt eten : maak jezelf sterker, gezonder en gelukkiger

Mijn Pure Keuken - het eerste boek van Pascale Naessens - kwam uit in 2010. Niemand had toen gedacht dat het zo'n succes zou worden. In 2020 viert Pascale met veel enthousiasme haar tiende verjaardag als auteur en dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan.

Het hoogtepunt van dit feestjaar is haar nieuwe boek, dat er bijzonder feestelijk uit zal zien. De titel en de cover blijven voorl

Titel
Echt eten : maak jezelf sterker, gezonder en gelukkiger
Auteur
Pascale Naessens
Taal
Nederlands
Uitgever
Tielt: Lannoo, 2020
224 p. : ill.
ISBN
9789401470520 (hardback)

Over Pascale Naessens

Pascale (Marie-Jeanne G.A.J.) Naessens (Eeklo, 4 juni 1969) is een voormalig Vlaams fotomodel. Toen VTM startte, kort voor haar twintigste verjaardag, werd ze bekend als omroepster. Dit beroep bleef ze tot 2006 vervullen. Hierna begon ze een carrière als presentatrice en televisiekokkin.

Biografie

Pascale Naessens begon haar carrière als fotomodel. Van 1992 tot 2006 was ze presentatrice en omroepster bij VTM. Ze presenteerde er de woonmagazines Huis en Thuis, Picco Bello, TV-Makelaar, TV-Dokter en Red Mijn Huis. Samen met haar echtgenoot, reporter Paul Jambers, zeilde ze de wereld rond en ontvingen ze bekende Vlamingen op hun zeilboot voor Met Jambers onder Zeil. Met de boot maakten ze ook het toeristische programma Jambers' Odyssee, een zeiltrip doorheen de Middellandse Zee. Verder presenteerde ze ook TV-makelaar en Red mijn huis. Naast haar tv-werk verzorgt ze ook bedrijfspresentaties.

In 2010…Lees verder op Wikipedia