Dvd
Engels

Masters of sex. Het complete tweede seizoen

Michael Sheen (acteur), Lizzy Caplan (acteur), Beau Bridges (acteur)

Masters of sex. Het complete tweede seizoen

Michael Sheen (acteur), Lizzy Caplan (acteur), Beau Bridges (acteur)
Het verhaal van de seksuologen Masters en Johnson en de baanbrekende onderzoeken die ze verricht hebben op het gebied van seksualiteit.
Titel
Masters of sex. Het complete tweede seizoen
Acteur
Michael Sheen Lizzy Caplan Beau Bridges
Taal
Engels
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, 2015
4 dvd-video's
Oorspr. opname
2014
Speelduur
671 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans en andere talen Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans en andere talen
EAN
8712609646160

Besprekingen

Amerikaanse televisieserie uit 2013 gebaseerd op de biografie van Thomas Maier 'Masters of sex: the life and times of William Masters and Virginia Johnson, the couple who taught America how to love'. Het is 1956. Dr. William Masters (Michael Sheen) en Virginia Johnson (Lizzy Caplan) zijn wetenschappelijke pioniers op het gebied van seksualiteit. Hun studie ontketende een seksuele revolutie in de Verenigde Staten. Hank Stuever (The Washington Post, 13-9-’13) schrijft dat de karakters steeds beter worden en meer complex, het verhaal zich opbouwt, er vreemde dingen gebeuren en dat hij niet kan wachten hoe het plot zich verder ontwikkelt. '(…) It is intelligent, witty, quick-paced and surprising; it is tragic without being emotionally devastating.’ James Poniewozik (Time, 26-9-’13): ‘(…) It's an absorbing, beautifully acted story about science, emerging feminism and American culture.’ IMDb notering 8,1. Uitgezonden door HBO Nederland. Deze set bevat de twaalf afleveringen van het tweede s…Lees verder

Over Michael Sheen

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door iDominick

Michael Christopher Sheen (Newport, 5 februari 1969) is een Welsh acteur. Hij werd genomineerd voor BAFTA Awards voor de televisiefilm Dirty Filthy Love (2005), televisiefilm Kenneth Williams: Fantabulosa! en voor bioscoopfilm The Queen (2007). In 2008 won hij daadwerkelijk een British Independent Film Award.

Sheen werd in 2009 benoemd tot Officier in de Orde van het Britse Rijk.

Sheen debuteerde op het witte doek in Oliver Parkers versie van Othello. Sindsdien speelde hij in meer dan twintig bioscoopfilms en tevens een aantal televisiefilms. De geboren Welshman speelde daarbij de Engelse voormalig premier Tony Blair in zowel de televisiefilm The Deal in 2003 als drie jaar later nog eens in The Queen, waarvoor de makers met meer dan 55 filmprijzen werden beloond. Beide films werden geregisseerd door Stephen Frears.

Een andere rol die Sheen meermaals speelde is die van Lucian, in zowel Underworld (20…Lees verder op Wikipedia