Dvd
Engels

Meneer Pluizenbol

Barry Sonnenfeld (regisseur), Evgueni Galperine (componist), Sacha Galperine (componist)

Meneer Pluizenbol

Barry Sonnenfeld (regisseur), Evgueni Galperine (componist), Sacha Galperine (componist)
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Onderwerp
Katten
Extra onderwerp
Dierenfilms, Drama (film)
Titel
Meneer Pluizenbol
Regisseur
Barry Sonnenfeld
Componist
Evgueni Galperine Sacha Galperine
Acteur
Kevin Spacey Jennifer Garner Christopher Walken (US)
Uniforme titel
Nine lives
Taal
Engels
Uitgever
Belga Home Video, © 2016
1 dvd-video
Oorspr. opname
2016
Speelduur
ca. 84 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Nederlands, Vlaams Ondertiteling: Frans, Nederlands
EAN
5412370832924 5412370832931

Over Barry Sonnenfeld

CC-BY-SA-3.0 - Foto van/door David Shankbone

Barry Sonnenveld (New York, 1 april 1953) is een Amerikaanse filmregisseur. Hij begon zijn carrière als cameraman voor de Coen Brothers. Later regisseerde en produceerde hij big-budget films als Men in Black en Wild Wild West. Opmerkelijk is dat hij tijdens het regisseren op een paard zit en hij heeft toegegeven dat hij minstens 1 keer over moet geven tijdens de opnames.

Filmografie

Als regisseur

  • The Addams Family – 1991
  • Addams Family Values – 1993
  • For Love or Money - 1993
  • Get Shorty - 1995
  • Men in Black - 1997
  • Wild Wild West - 1999
  • Men in Black II - 2002
  • Big Trouble - 2002
  • RV - 2006
  • Men in Black III - 2012
  • Nine Lives - 2016

Als cameraman