Dvd
Engels

Men in black 3

Barry Sonnenfeld (regisseur), Lowell Cunningham (naar het werk van), Will Smith (acteur)

Men in black 3

Barry Sonnenfeld (regisseur), Lowell Cunningham (naar het werk van), Will Smith (acteur)
Twee agenten van de geheime dienst MIB bestrijden buitenaardse wezens die niet van echte mensen te onderscheiden zijn.
Titel
Men in black 3
Andere titel
MIB³
Regisseur
Barry Sonnenfeld
Naar het werk van
Lowell Cunningham
Acteur
Will Smith Tommy Lee Jones Josh Brolin
Componist
Danny Elfman 1953-
Taal
Engels
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, 2012
1 dvd-video
Oorspr. opname
2012
Speelduur
101 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, audiodescriptie in het Engels Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Arabisch, Deens, Fins, Hindi, Noors, Zweeds, Engels voor slechthorenden Gebaseerd op The Malibu comic van Lowell Cunningham
EAN
8712609655186

Besprekingen

Derde vervolg op Men in black uit 1997 en deel II uit 2002. Ook deze keer, in 2012 en dus tien jaar later, geregisseerd door Barry Sonnenfeld. Opnieuw met Will Smith en Tommy Lee Jones, nu verder met Josh Brolin en Emma Thompson. J en K doen nog altijd hun werk als geheim agenten die de aarde moeten behoeden voor kwaadwillende buitenaardse wezens. De pers is enthousiast. Pauline Kleyer (Volkskrant 24-5-'12) geeft 4 (van 5) sterren: 'Smith speelt in Men in Black III alsof hij nooit is weggeweest. Uiterlijk lijkt hij geen dag ouder geworden en hij draagt de film met gemak. (...) Ook dit keer hebben de mannen in het zwart hun handen vol aan de bestrijding van ranzige aliens, maar het hart van de film ligt bij de relatie tussen J en K. Dat is een slimme zet: net als in het eerste deel is het vooral de chemie tussen de twee agenten die de film bijzonder maakt. (...) Men in black III is bijna tegendraads rustig, met veel aandacht voor dialogen en aankleding. Het resultaat is onverwacht gees…Lees verder

Over Barry Sonnenfeld

CC-BY-SA-3.0 - Foto van/door David Shankbone

Barry Sonnenveld (New York, 1 april 1953) is een Amerikaanse filmregisseur. Hij begon zijn carrière als cameraman voor de Coen Brothers. Later regisseerde en produceerde hij big-budget films als Men in Black en Wild Wild West. Opmerkelijk is dat hij tijdens het regisseren op een paard zit en hij heeft toegegeven dat hij minstens 1 keer over moet geven tijdens de opnames.

Filmografie

Als regisseur

  • The Addams Family – 1991
  • Addams Family Values – 1993
  • For Love or Money - 1993
  • Get Shorty - 1995
  • Men in Black - 1997
  • Wild Wild West - 1999
  • Men in Black II - 2002
  • Big Trouble - 2002
  • RV - 2006
  • Men in Black III - 2012
  • Nine Lives - 2016

Als cameraman